Menu
Cart

Elérhetõség

 1. 2019+16=?

Szerviz és terméktámogatás: 06-1-786-7852 Értékesítés (viszonteladók, pályázatok): +3670-456-1474E-mail: info@yuneecuav.hu

» » Typhoon H: Gyakran ismételt kérdések
 • Milyen távolságban lép mûködésbe a beépített ütközésgátló szenzor?

  A beépített ultraszonikus szenzor 1.5m távolságban lép mûködésbe, amennyiben a készülék Smart módban, vagy Angle módban repül. A Typhoon H automatikusan csökkenti a sebességét, ha a szenzorok mûködésbe lépnek.
 • Mi a Typhoon H maximális hatótávolsága?

  A Typhoon H maximális rádió hatótávolsága az ST16 kontrollerrel, ideális körülményke között maximum 1.6 km.
 • Milyen repülési módokkal rendelkezik a Typhoon H?

  A Typhoon H repülési módjai: Smart mód, Angle mód, Orbit (körözz) mód, Pontok bejárása, Oda és visszarepülés, Követõ mód, Vegyél fel engem mód, Dinamikus hazatérés, Automatikus felszállás.
 • Hogyan mûködik a Typhoon H dinamikus hazatérési módja?

  A dinamikus hazatérésnek köszönhetõen a Typhoon H repülés közben az Ön tartózkodási helye felé veszi az irányt. Csupán ki kell választania a menüben az dinamikus hazatérés opciót, hogy a Typhoon H az ön tartózkodási helye felé vegye az irányt. Természetesen a dinamikus hazatérés nem veszi ki az ön kezébõl a teljes irányítást, ha útközen felvenne valami érdekeset a kontroller segítségével továbbra is tud manõverezni.
 • Milyen biztonsági beállítások kerültek Typhoon H-ba?

  A Typhoon H a beépített GPS segítségével egy az irányítótól, mintegy 8 méter sugarú körben száll fel és le, hogy még véletlenül se tehessen kárt a vezetõjében. Egy beépített biztonsági rendszer (Geo Fence) ügyel arra, hogy a Typhoon H ne kerülhessen egy elõre beállíott magasság fölé. Erre azért van szükség, hogy elkerülje a légiútvonalakat.
 • Mi a 6 db rotor elõnye a Typhoon H-n?

  A Typhoon H a 6 rotornak köszönhetõen gyorsan és zökkenõmentesen képes felszállni a rászerelt kamerával. Ha a készülék egy rotorja meghibásodik akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen a Typhoon H képes akár 5 rotorral is leszállni biztonsági üzemmódban.
 • A 360°-ban forgathatható kamera teljes látószöget biztosít?

  A 360°-ban szabadon pásztázó kamera képes a látótér minden szegletérõl képet készíteni, anélkül hogy a felvételekbe rotorok vagy leszálló talpak lógnának be, erre képes a CGO3+ kamera.
 • Mi az elõnye a felcsukható leszállótalpnak?

  A Typhoon H leszállótalpai teljesen felhajthatók repülés közben, amely azért hasznos, mert így nem látszanak a kamera felvételein.
 • Mik az elõnyei az eltávolítható propellereknek?

  A Typhoon H propellerei könnyedén felszerelhetõek és eltávolíthatóak, amely hasznos a szállításnál és akkor is, ha valamelyik propeller megsérülne és gyorsan ki kellene cserélni.
 • Milyen távoli irányítórendszerrel rendelkezik a Typhoon H, mik a fõbb jellemzõi ennek?

  A Typhoon H az ST16-os irányító kontrollerrel kompatibilis. Az ST16 egy professzionális kontroller, amely a jeladó és a vevõ szerkezete segítégével teljes irányítást bitosít az Ön számára a drón irányításához repülés közben. Készíthet fotókat, videókat és folyamatosan követheti a kamera által felvett képeket a '7-os 720P HD Ready képernyõn. Az Android alapú kontroller folyamatosan valós-idejû képet biztosít a Drón kamerájáról, mindenféle egyéb eszköz használata nélkül.
 • Hogyan mûködik a Typhoon H csapat módban?

  Csapatmódban a Typhoon H és a rajta található CGO3+ kamera két kontrollerhez van rendelve. Vagyis egy pilóta és egy operatõr kooperatív munkájával készülhetnek a felvételek.
 • Milyen fejlesztés vagy fejlesztések lehetségesek a CGO+ kamerával?

  A CGO3+ egy új, üveglencsét kapott. Továbbá a 3 tengelyes, képstabilizátorral ellátott tartószerkezeten (GIMBAL) stabil és éles képek, videófelvételek készíthetõk. A videófelvételek akár 4k felbontásban is készülhetnek 30fps képfrissítéssel. A kamera képes még 120fps lassított felvételek készítésére is 1080p, Full HD felbontásban.
 • Hány percig képes repülni a Typhoon H?

  A Typhoon H képes akár 22 perc repülésre is folyamatos 4k-s videófelvétel készítése közben.
 • Milyen gyorsan képes repülni a Typhoon H?

  A Typhoon H maximális repülési sebessége 70 km/h Follow Me (követõ) módban. 48km/h Smart üzemmódban. A Typhoon H maximális emelkedési sebessége 18 km/h, míg leszállási sebességge 11 km/h.
 • Melyek az újdonságok Typhoon 4K-hoz képest?

  A Typhoon H-ba egy speciális ultraszóikus érzékelõ rendszer van beépítve melynek segítségével képes észlelni az akadályokat és így elkerülni összeütközést a tereptárgyakkal. Ennek köszönhetõen képes biztonságos repülésre a speciális üzemmódokban.
 • A Typhoon H moduláris?

  A Typhoon H moduláris kialakítással rendelkezik, melynek köszönhetõen különbözõ kiegészítõk csatolhatók hozzá. Ilyen például az Intel Real Sense modul, amellyek képes kikerülni a tereptárgyakat a gép és folytatni útját.
 • Mit jelent a H betû?

  A H jelentése Hexakopter, azért mert a Typhoon H 6 rotorral van ellátva.
 • Milyen méretbeli különbségek vannak a Typhoon H és a Typhoon Q500 4K között?

  Typhoon H: 27.99x27.99x11.57 inches(1 inch = 2.54 cm); Felszálló súly: 1.8 kg. A Typhoon Q500 4K: 22.2x16.5x8.3 inches (1 inch = 2.54 cm; Felszálló súly: 1.7 kg
 • Mennyire kompakt a Typhoon H?

  A Typhoon H gyorsan lehajtható karokkal rendelkezik, a rotorokat is egyszerûen el lehet távolítani, ezáltal megkönnyítve a szállítást, akár egy hátizsákban.